Postë e Përkohshme

Mos u shqetësoni për spamin, postat promocionale, hakerimin dhe sulmet e automatizuara. Mbani kutinë tuaj postare të pastër dhe të sigurt. Temp Mail ofron një zgjidhje të përkohshme, të sigurt, anonime, falas dhe të disponueshme për adresat e postës elektronike.

Ndrysho adresën e emailit

Temp Mail ofron opsionin për të ndryshuar adresën tuaj të përkohshme të emailit në këtë faqe.

Për të ndryshuar ose rikuperuar adresën e emailit, ju lutemi shkruani adresën e dëshiruar dhe zgjidhni një domain.